Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...eller kanske inte.




Min kropp o själ skriker gång på gång
- Hit, men inte längre!!!
men det lögn och lögn och lögn...
det går alltid
en liten bit till




Fri vers av Bellissima
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-19 07:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det gör alltid det.
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima