Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att åka tåg


om tåget inte spårar ur

dagen är kall
sitter på tåget
som alltid är sen
till viktiga möten

dagen gryr på
tåget rullar åt rätt håll
möten kan alltid hållas om
så länge några vill mötas

vem vill jag möta?

dagen är ung som en flicka
tåget rullar på
sista station är blott en illusion

det är inte döden som skrämmer mig
det är evigheten




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-11 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP