Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt


mitt hår

rinner som sand

mellan dina fingrar

som tiden

genom timglaset

en evighet






Fri vers av Harriette
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-15 18:22



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Gillas mycket :))
2013-03-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig bespegling
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette