Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarvita




trött
lindar sjalen runt nacken




lyfter oken av axlar
spannen
hälles
i isvakens
öga


pupillen vidgas

i det askflagor
blommar

i

rosengården






vandrar in i skymningen


bort



målar
caligrafi



i skugghavets

klarvita
ark



det är
nog



stövlarna
står på tröskeln




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 152 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-15 22:57



Bookmark and Share


    lenakarin
..vandrar in i skymninge..
Vemodigt o fint, man känner tröttheten men också avklarnad stillhet och ... stor styrka!
2013-02-16

  Lars Hedlin
Mycket bra.......
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser