Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser inte vad du gör med mig

Jag går sönder.
Men du ser inte.
Och jag bryr mig inte.




Fri vers (Modernistisk dikt) av gamlarader
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-16 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gamlarader