Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången

Första gången
Första gången det är på riktigt
Nya ord
Nya tankar
En kyss men inte mer
Första gången på riktigt
Det är för första gången på riktigt
Och hans kyssar
Åh hans kyssar
De skrämmer livet ur mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av gamlarader
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-20 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvliga känsla! Vilket fantastiskt minne, för du skriver ju: "Åh hans kyssar, de skrämmer livet ur mig".
2020-04-18

  Lars Hedlin
Starkt i känsla!
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

gamlarader