Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grumligt vinterhav


Ännu
en dag

Tyngd
likt mörkaste
natt

Lutar en
dunkande
panna

mot en fuktig kudde

Torkar tårar
salta likt

grumligaste
vinterhav

Faller
Igen
igen

Tills du
fångar mig

Det
ljusa
förunderliga

hoppet




Fri vers av sommarmoln
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-16 16:25



Bookmark and Share


  Maria T
Fint att det finns någon
som fångar i fallet
2013-02-24

    ej medlem längre
Stark rörelse nedåt
och fångan

hoppet
som en
organisk princip
i människan
2013-02-24

  Mow Dean VIP
Du skriver så det känns.
Läser, om igen.
2013-02-17

    ej medlem längre
så vacker i sitt vemod ...
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln