Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanna mina ord, det är sant.


Till dig

Aldrig har jag någonsin känt en sådan kärlek
till ett sådant svin.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 657 gånger
Publicerad 2006-02-21 22:19



Bookmark and Share


    jahapp
ÅÅÅ kunde inte sagt det bättre själv!! Klockrent helt enkelt!
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls