Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och plåga

Alla vill bli älskade

intensivt och vettlöst

eller milt och stillsamt innerligt

Hur skall man vara för att bli älskad?

man är som man är

det hjälper inte att försöka göra om sig

Vem du än är finns det någon som kan älska dig

det gäller bara att ni träffas

Alla får inte uppleva den lyckan

men alla kan hoppas på den stora kärleken

Några möter den största kärleken

som ingen annan kan uppleva

Allt är ljus värme och lycka för evigt

och så tog evigheten slut

då blir det mörker, förtvivlan och sorg

som ingen annan kan uppleva

Dödslängtan river i det plågade hjärtat

men de flesta lever vidare

Var glad du som har fått uppleva den största kärleken

även om den tog slut

Någon gång under resten av ditt liv

kan du minnas och känna den underbara plågan

när känslorna trasar sönder ditt inre.

 

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-16 21:12



Bookmark and Share


  walborg
Välskriven text
2013-02-16

  Angel of love
Vart enda ord så sant, applåderar hårt..
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP