Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rapport från bastun, en fredagkväll på brättbacken


jag såg glitter i mitt hår
till - och - med - snöstjärnor

nära

efter fyra nakna snöänglar
och din vitmålade andedräkt

det var grankvist och vedsprak och ditt ljusa hår med blåa ögon
och jag VILL inte såra

det var jävligt hett och eld

och våra älskande
droppande
kroppar

jag vill ju inte skrika om din kuk men
gud så vacker den är!
och dina bitmärken så sött runda
lite blå

men du sover
nu





Fri vers av sol
Läst 631 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-28 23:19



Bookmark and Share


  Anders P VIP
denna dikt andas ömhet, åtrå och ett uns nordisk vinterexotism.
2009-03-29

    Franz Reichelt
Fint skrivet, med känsla.

Och allt basturelaterat är ju bra per automatik.
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol