Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland det oundvikliga avskedet som känns så hårt


...Forever gone

Tears are fallin daily
and my mind is so confused
Rain falls like darkness
over my broken face

Worries seems to take the scene
far from my dreams

Moments that made me laugh and shine
are forever gone

That last day when it all stood clear
you left without a word
I stood and looked when you walked away,
till the horizon took the shape.

Worries seems to take the scene
far from my dreams

Moments that made me laugh and shine
are forever gone

forever gone.

(Melodin finns intill)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ole Sunnerfjell
Läst 529 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-17 14:48



Bookmark and Share


  aol
Verkligen berörande bra skaldat
2015-07-07

  kjell-åke bearfoot VIP
Johnny Cash har vaknat till LIV :)
2013-02-25

  Magica VIP
...och i övrigt även en behaglig röst,
vissa partier är väldigt fina! :)
2013-02-23

  Magica VIP
Äkta och berörande!
2013-02-23

  Gunilla Wahlsten
Så vackert o berörande. Bokmärks
2013-02-21

  Diva
Nothing is forever gone
as long you have it in your heart
Nothing disappears with distance
If you have it in your thoughts
Memories may fade away
But not your Heart!

2013-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om sången och din djupa röst...för det va väl du som sjöng?
2013-02-17

  Siggesdotter
Fin beskrivning av något som känns igen... men det gäller att inte fastna i besvikelsen utan gå vidare. Kanske drömmen blir verklighet "längre fram?" Gillar bildvalet!

2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell