Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om alla delar oavsett avstånd hamnar på samma karta, tänk om vi då kunde bygga ihop dem, utan att en bit fattas.


Möt kärlekens hjärta

Jag illustrerar min fruktlösa längtan,
i en sång som skulle öppnat gläntan,

men drömmar växlas med teori o tro,
vilka som stannar, vattnas o gro,

bara tiden visar målens kalender,
precis som tiden, länders gränser,

om alla haft livets ingredienser,
där ont inte längre finns i trender,

där,  ja  just där finns det varmaste släktet,
som aldrig grundar gärningar till häktet.

Möt kärlekens hjärta,
utan vemod och smärta.

 




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-07 15:58



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tänkvärd.
2016-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är en önskan...fint skrivet...
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell