Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag dyker det upp stress och jagande bilar. Förstår inte vad de söker eller hur så många kan ha så fel. Man vinner ju inget, snarare tappar man närvaron och harmonin med kropp o själ.....pust


Göra tomma hopp

Idag såg jag ett objekt
utan livets näring.
En oidentifierad ointressant jagare.....


Bara klockan spelade en roll,
ingen lekfull studsande boll,
som söker bollplank och ögon,
att mötas i parken vid bron.
Nej vintergatans raka bilfärd,
trots att åren borde gjort han lärd.

Är jag ensam att reflektera o tänka,
på allt intressant som kan hända...

Bara sus o dus...
o rus..

Släppa hjärnans tankar, kraft o galopp,
bara för att göra tomma hopp....?

 

 




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 506 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-10 15:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag skrev i en dikt om att livet inte är någon kapplöpning, men de flesta tycks inte förstå det...stress gör att man inte hinner se och njuta av allt det vackra som finns...men det är väl en fråga om prioritering...tack för tänkvärda ord...
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell