Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kraften, horisonten, viljan, föreningen, allt finns här o nu Denna skrev jag redan 1978.


Mitt Hav

Jag lyste klart och bestämt mot havets dimmiga bälte,
visst kände jag ändå hur du mig i själen smälte.

Dina taktfulla slag smekte mina stadiga ben
och lade sig som kristaller på mitt ljusa sken.

Jag tänder och släcker i en evig längtan,
att få känna dig som en smekning mellan vatten o svan.

Men du kastar dig vilt mot varje båt,
till en välkänd vindens låt.

Så plötsligt jag släcker mitt blinkande sken,
för du har blivit så mjuk å len.

Du gör gropar för mig,
....
o jag gräver en grop i dig.

Vinden lägger sig sen sakta,
vi känner oss fridfullt matta.

Ett stadigt grepp jag tog om dej, …
var det skönt sej….

                                                           Ole Sunnerfjell 1978




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-11 10:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert skrivet om din kärlek till havet...mycket fint...
2016-03-13

  DominiQueen
Åååå så vackert och sinnligt, jag älskar att få läsa och svepas med i vibrationer om äkta kärlek.
Tack Ole min vän.

DominiQue
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell