Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt omkring försvinner pga att kärlekens djup tar över, då är sinnenas tid inne


Å kärleken så grann

Vi svävar i klockans sakta gång,
ser att livet blir en varm känslosång,

så vi vaggas av beröringars ström,
då ledtid, logistik är nära o öm.

Vi lever, ett rus, i kärlekens näste,
där ingen annan får fäste.

Vi speglar varandras bilder i ett schimmer,
där bara rosa o rött ger värmens glimmer.

Vi seglar på tanklöshetens piedestal,
där världens problem inte mal.

Vi når det yttersta, till Everest över dan,,
o vägen dit var som en axlad vulkan.

Vi fördjupar oss i varann,
åhhh kärleken sååå grann……




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-04 15:18



Bookmark and Share


  DominiQueen
Enastående vackert. BOKMÄRKS.
Tack min Poetbroder
2016-02-25

  ResenärGenomLivet VIP
Dessa ögonblick i kärlekens näste är så värdefulla...de behövs...så fint skrivet...
2016-02-06

  prinscess VIP
kärlekens djup, vad kan mäta sig med det
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell