Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt blir tung olidligt och ensamt faller livet som ett korthus


När hoppet är ute

När kärlekens sötma,
faller i koma,

o själen drunknar,
i sarjade vakar,

ögon av tårad kanal, 
lider i tunga val.

Alla blommor bleknar,
inga finns i synen kvar.

Bara dimma, brustna ord,
spelar parad på bord.

Hjärtat bultar segt, matt,
snart lägger sig min kropp så platt.

Sista slagen blir dova, glesa,
nu vandrar jag på evig resa.




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 504 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-29 13:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Njutvackert vemodsmättat strofer i harmonisk samklang!
2016-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt berörande ord...känns tungt, men man får inte ge upp hoppet...
2016-04-01

  Blåbäret
sorgset avsked som i sitt tempo får det mesta att stanna upp och förlora sin mening
2016-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Stark i tanke och känsla!
Bra förmedlat.
2016-03-29

  DominiQueen
... så vänder det..


2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell