Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlora

Du hade ingen aning
Du ville inte se
Men nu har du fått en förklaring
Som dig sanningen valt att ge

En fråga
Ett svar

Låt dem tystas
Låt dem grävas ner
Detta är bara en piss i havet
Dags att ta det nya steget och valet

Du är stark
Du är enastående
Du är allt på utsidan
Men också på insidan

Du behöver inte ha honom
Inte på det sättet
Du klarar dig själv
Han är fortfarande din vän.




Fri vers (Fri form) av Dreamwriter
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-17 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamwriter
Dreamwriter