Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en näktergal

Jag är helt upptagen av att hänföras av
rosornas doft och vackra behag

taggarna som river min hud blodig
det märker jag inte

eller dess slingrande växt som snärjer
mina ben

jag fortsätter min väg fram
som trollbunden av en
förförisk musik

som bara jag
kan höra

fast jag gör mitt yttersta

kan jag inte förflytta mina
fötter en enda centimeter

jag har inget märkt

av det snåriga, vassa
som snärjt mig så fullständigt

det enda jag kan göra nu
är att stå alldeles still

låta smärtan från taggarna
avta något

sedan

försiktigt försiktig
lossa mina fötter

och tvätta dom rena från alla
infekterade sår.




Prosa av Desire'e
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-17 16:24



Bookmark and Share


  Water VIP
Som en känslornas Houdini....förförd, fångad, befriad av erfarenheten
2013-02-18

  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra här..gillas skarpt :)
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e