Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgin är min likström

Jag har alltid varit svag för nostalgi

glömmer alltid det dåliga och minns

bara det som hemsöker mig

dessa grå vinterkvällar



Känslorna är växelström

Jag kan inte bestämma mig

för att hata eller älska dig, baby




ambivalent som jag är

fram och tillbaka

likt växelström

stöter bort

allt som vidrör




Fri vers (Fri form) av //Nikita
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-18 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

//Nikita