Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Fløyel

Livets sødme
fikk henne til å rødme

Gresset kilte tærne
Han tok av henne klærne

Nakene
i kropp og sinn

Fløyelsmyk himmel
Solen midt på den stod

Glødet som aldri før
Greinene slynget seg ut i luften

I et sekund var alt evig

To mennesker

Bare de to

Under en himmel av fløyel

Lyseblå og vakker

Sommeren holdt rundt de
i sin varme favn

Elskende lå de i gresset




- I et sekund var alt evig




Fri vers av Nina.K
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-18 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K