Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Danse om natten

Nattens trommer spillte opp til samba

Dansen holder de i sving

I den er alle like

Selv om uttrykkene er ulike

I dansen er de som en

Alle som en

Alle for en

Alle for dansen

Gleden og rytmen

Rytmen og livet

Nattens trommer spillte opp til samba

Alle for dansen

- Alle for en




Fri vers av Nina.K
Läst 128 gånger
Publicerad 2013-02-18 05:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K