Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våraning

Grå vilar dimman
tung över smältande snö
En fågel sjunger




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-18 08:52



Bookmark and Share


  Maria T
Fin vårhaiku
med fågelsång
2013-02-25

  walborg
Stämning och hopp
2013-02-18

  Bibbi VIP
Hoppfullt trots allt.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Annika J