Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De skimrande vaknar



vakna
insiktsfull och klar

denna dag, denna dag

som inte igår, imorgon
obeständigt

vari består?


det beständiga, varaktiga
föränderlig är filmen jag ser

det finns rum, scener, jag intar
går in, uppå

in i, tar över

lyssnar

förundras


tänk igår, var tanken grå
diset ogenomträngligt

jag och du var två

i ett trollslag under natten
den var lång och långt borta

kom klarhet

säg var kom den ifrån?


då vi blev ett, alla
tillochmed solen strålar

genom höga skyar
övermäktig moln


jag är inte längre grå
inte transparent

hela spektrum tycks skimra
jag är ultraviolett


intill mitt hjärta, såren bo
men de ses med blida ögon

jag älskar dem idag
omfamnar

vårdar













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-18 09:46



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Underbar. Föll för slutet.
2013-02-20

    ej medlem längre
Bra om att hålla samman upplösandet!
2013-02-19

    Max Poisé
Läkande text som sprudlar..Bra Lena!
2013-02-18

    ADI Nehlin
underbar, fin text
2013-02-18

    ej medlem längre
Bra Lena!
2013-02-18

    lenakarin
Vilken fin text!
Såren som ses med blida ögon..
Ja, vad som gjort oss till dem vi är, äger sin styrka o sitt värde men man måste ha kommit mycket långt för att känna det.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP