Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåtheten i en död artist.

How do you wanna make love.
Jag blir kåt av din röst.

Rösten är som len honung.
Kärleks fantasier kommer ibland.

För mig så hindrar ingen min kärleken/kåtheten till dig.
Folk kan kalla mig sjuk i huvudet, men är världen inte redan sjuk?

Låtar med text om nakenhet ibland.
Det hade du.

Varför skriver jag en sådan här perves text?
Det vet jag faktiskt inte helt riktigt....




Fri vers (Fri form) av Ted4ever00
Läst 165 gånger
Publicerad 2013-02-18 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ted4ever00
Ted4ever00