Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är vänskap?

Vad definerar en vän?

Vad är vänskap?

När går bekantskap över i vänskap?

När går man från vän till fiende?

Frågorna är många så är också svaren! ;)






Fri vers av Lars Hedlin
Läst 5239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-18 16:53



Bookmark and Share


  Angel of love
En vän finns alltid där, dygnets alla timmar!
2013-02-19

  agneta pichler
när två personer är på samma våglängd och kemin stämmer
är man närmare vänskap..

när det visar sig senare att dem två finns vid kriser..

då har en riktig vän

men i dagens stressade värld..
finns fullt med nästan "accetabla"
ursäkter.. för riktiga vänner
att inte kunna ställa upp..

ska man då kasta vännen?

nej.. för då visar du.. att du ingen vän är..

vänskap visar sig efter år av trogen tillit till sin vän..

2013-02-18

  anits VIP
En roktig finns där den behövs
så väl i glädje som sorg
2013-02-18

  Madeleine Richter
En sann vän är någon som inte missförstår med flit. Inte tänker elaka tankar i onödan.
2013-02-18

    Birgersdotter VIP
När du hittat en riktig vän strömmar vänskap tillbaka.
2013-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
En riktig vän finns där när du behöver den...
2013-02-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Håller med Federico... En riktig vän finns alltid kvar... oavsett...
2013-02-18

    ej medlem längre
Vänskap är ovärderlig...en vän stannar kvar när alla andra gått.
2013-02-18

  Maj-Lis VIP
Håller med Federico
2013-02-18

  Bengt H VIP
Ja, det är väl en gåta liksom allt annat. Så fort man tror sig veta så har man bara vänt på steken och det pyr och fräser på andra sidan.
2013-02-18

  Rise Little One
Ibland räcker det att man känner för varje definition - ord är inte tillräcklig att beskriva i dessa fall ...
2013-02-18

  Federico Romano
Vänskap visar sig när du hamnar i kris..
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin