Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄMNAD..

Du var med min mor.
Du var man.
Du skulle vara min far. (Resten av livet)
Men du LÄMNA mig.


Du var son till min mor.
Du var man.
Du skulle vara min bror. (Resten av livet)
Men du LÄMNA mig.


Du var min. Tills jag sumpa det.
Du var man.
Du skulle vara min man. (Resten av livet)
Men nu har vi LÄMNAT varann..






Fri vers (Fri form) av Dreamwriter
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-18 21:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Sorgligt för dig. vet om din braor. Nyhet om pappan.
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Dreamwriter
Dreamwriter