Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflexioner över vad som händer eller kan hända i mötet med mina medmänniskor. Är det då vi "skapas?"


Spegelbild I

 

Vi är alla som speglar

Varje relation och möte

kan bli viktig och intressant

 

Det är då vi kan lära känna andra

men inte allra minst; Oss själva

Se svagheter upptäcka våra styrkor

- kanske nya?

 

Det är i mötet med andra som

vi -  Du och Jag - blir till!




Prosa av Siggesdotter
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-18 21:49



Bookmark and Share


  walborg
Min erfarenhet är att det är bara när vi möter äkthet som vi upptäcker oss själva i ett möte
2013-02-19

  Chawa VIP
Sanningsfin och klok reflektion!
2013-02-19

  Lars Hedlin
Insikter
2013-02-19

    ej medlem längre
Det är träffa andra människor och lära av andra
2013-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
En fin reflektion...
2013-02-18

    Birgersdotter VIP
Så klokt sant och riktigt
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter