Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstoner

Som en sång
till mitt

inre

tar du mig

tillbaka

till

dig


dansandes
till lätta

kärlekstoner




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-19 12:32



Bookmark and Share


  Maria T
Så vacker dans
2013-02-24

    Dan Myrbeck
Jag läser dikten om och om igen.
Jag gråter.
Jag läser ytterligare en gång till.

Den "glesa" skrivningen gör att
läsaren stannar upp inför varje
ord - och det är dikten värd!
2013-02-22

  Chawa VIP
Mycket vackra kärlekstoner spelar i dina rader!
2013-02-19

    ej medlem längre
Kärlekstoner som lyser i dina ord...o med bilden skapas harmoni
2013-02-19

    ej medlem längre
Fint, vackert och hoppfullt
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln