Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

I mina drömmar

är allt
fjäderlätt

Där känns
inget

omöjligt

Där blir dina
ord

möjliga

Våra tankar

sanningar

Drömmar
stjärnfall

från

en vintergatas

klara
himmel




Fri vers av sommarmoln
Läst 307 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-02-19 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint minsann!
2013-02-25

  Maria T
Så vackra drömmar
2013-02-24

    ej medlem längre
En underbart vacker text!
2013-02-24

    Dan Myrbeck
Jag är säker på att försäljningen av
näsdukar ökar kraftigt varje gång
du publicerar en dikt!

P.S. Min spökskrivare hälsar också!
D.S.
2013-02-22

  Prins Hatt Under Orden
Mycket fint. Vackert.
2013-02-20

  Chawa VIP
Skir glädje känner jag!
2013-02-19

    ej medlem längre
vackert vävt!
2013-02-19

    ej medlem längre
Så vackra är dina drömmar här
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln