Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Numero numero

och precis som mycket annat
det är vad som hur lika mycket

och återigen så är det otroligt komiskt nästintill tragikomiskt
hur det kan vara så glasklart uppenbart - ögonens pupiller vidgandes med en otrolig fart... eller bara med en.

Hur länge, är frågan, eller är det bara selektiva skillnader i språk? Semantik?
Nyfikenhet är bland det bästa, ändock tillkommer. Tillkommer.




Mångfald eller enfald? Föredrar du lätet av en apa framför en annans? Trams? Som Kungers sa: "stackars lilla barn, lär dig ta ansvar!".

Jävla tjat om kaffet - varför är du så pigg?




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 133 gånger
Publicerad 2013-02-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos