Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såsom snön faller!

Såsom snön faller lättsamt ,lugnt stilla,
så ska en vänlig person vara!

 

Såsom vinden smeker din hy så ska en tröstande vän vara.

 




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-20 04:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat och en vacker
bild till din fina text
2013-02-20

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...fin bild...
2013-02-20

    ej medlem längre
Fint!
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin