Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det egna värdet


En mor är alltid en mor
i förstahand
andrahand
tredje, fjärde...
i vilken hand kommer jag själv?
Inte alla tycker det ska vara så
vissa andra tycker det är ett krav
för moderskapet




Fri vers av Bellissima
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-06 08:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En gång mamma alltid mamma hur gamla än barnen blir...men visst måste man ta hand om sej själv också...
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima