Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitlök och matlagningspromille



Det luktar färskpressad vitlök
om min vänsterhand
det är fräscht
som citronsaft
och fjäderlätta moln
över en klarblå sommarhimmel
kanske är det bubblorna
i den humlesmakande ölen
som stigit mig åt huvudet
min soffa är mjuk
som en champinjon
och maten är snart
färdig
färdig
liksom
jag




Fri vers av Bellissima
Läst 405 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-20 18:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ny energi i kommande
härlig beskrivning
2013-02-26

  thyra
Tycker om dennna lyriska vardagsbeskrivning. Fint!
2013-02-23

  SatansSon VIP
det var en bra dikt. roligt med soffa som mjuk champinjon.
2013-02-21

  SatansSon VIP
det var en bra dikt. roligt med soffa som mjuk champinjon.
2013-02-21

  SatansSon VIP
det var en bra dikt. roligt med soffa som mjuk champinjon.
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
En trevlig dikt som man kan känna igen sej i...
2013-02-20

    ej medlem längre
Plötsligt blev vardags-tröttheten som
skön poesi! På pricken om hur det kan
kännas en orkeslös onsdag och maten
ska bara bli färdig...och jobbet hänger
en fortfarande i hasorna...
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima