Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla kan vinna.

När du gråter, tävlar du mot regnet
När du har feber, tävlar du mot solen.
När du skakar, tävlar du mot vintern.
När du faller, tävlar du mot träden.
När du skriker, tävlar du mot ekot.
När du andas, tävlar du mot syret.
När du lever, tävlar du mot andra.

Inte konstigt att vi har vinnare i alla grenar.




Fri vers (Fri form) av Dreamwriter
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-20 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamwriter
Dreamwriter