Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dessa




i dessa långa
ensamma
nätter




vari oken fryst fast
över axlar
mina




vari mina skuldror
är öppna
sår



vilka gråter
det jag ej ser



vari
vakar

blicka
tomma




kyss mina nattblad



du vilken
vandra
i vinden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 294 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-02-21 00:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ok om natten som tynger-men så hoppfulla öppningar som ger lugn
2013-02-21

  Änglaögon
Stämningsfull...
2013-02-21

  Yrre VIP
Ödmjukt varm
2013-02-21

    ej medlem längre
Mästerlig poesi
2013-02-21

    lenakarin
Kysser dina nattblad, skickar digmånga tankar, nästa natt blir litelättare..

Ur Jonathan Livingstone Seagull
av Richard Bach

"Here is a test to find out wether your mission on earth is finished or not;
-If you're alive, it is not"
2013-02-21

    ej medlem längre
Fint,kysser dina nattblad till ro.....
2013-02-21

    ej medlem längre
Vacker poesi !!
2013-02-21

    ej medlem längre
Starkt poetiskt, mycket bra skaldat.


2013-02-21

  Pärlemor
Håll ut, bättre nätter skall komma. Du skriver så fantastiskt fint.
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser