Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

Grå seg gegga

Enformig raksträcka

Äta, sova, jobba

Vill spola fram

Men finns där nåt mer

Kaffekopp efter kaffekopp

som om det hjälper

Gråmulet och kallt

grus över hela golvet

Klockan ringer

ångest ångest ångest

Ny dimma

ser inget

Robot i trafiken

går på och går av går rakt fram

Andas andas andas

kan inte väljas bort

Tirstess

kryper i kroppen

Frustration

kamp mot värderkvarnarna

Längtar

bort bort bort

Grått, enkelriktat och kontrollerat

jag kvävs








Fri vers av Undine
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-21 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vardag..
2013-02-21

  SatansSon VIP
bra vardagslyrik. den är skit. tacka vet jag himlen.
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine