Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små


Missräkningar



Skåpet jag ärvde
kärleksbreven som skymtat
bortdödstädade



Avslappningsövning
tänker mig genom golvet

till sura grannen



Nya talgbollar
koltrastarna hackar
på varandra




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-22 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Små, men inte obetydliga ...
Och tvåan känns mycket träffande.
2013-02-23

  lodjuret/seglare VIP
Mycket väl beskrivna situationer i spartanskt hållna texter, mycken laddning ryms i dessa härliga verser.
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP