Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild säger tusen ord - men allt jag ser är tusen frågor.

Tittandes

på utskärningar

från det förgångna



känner inte

igen mig

själv




men inte

för att jag har växt

eller förändrats

nej



pusslet

som dyker upp

lyder...


... vem är jag?




Fri vers (Fri form) av //Nikita
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-23 02:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Filosofiskt, intressant
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita