Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En evig fråga om det är det.


Är Det?


Är det
det du söker
är det
du eller jag
är det vi
som söker
är det
som finns

ingenting som är det
man hoppas vara annat...

Är det
hopp
tro
kärlek
är det
dina tankar
som droppar på datorn

eller är det känslan i fingertopparna
är det sammansättningen av minnena

Är det

på liv och död sången hörs inom oss

är det du som sitter där nu?

Vad är det som säger dig det?

Vad i så fall... är det...




Fri vers (Prosapoesi) av demonsson
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-23 15:11



Bookmark and Share


  Gudinnan VIP
ja det kan man fundera på.Eller varför inte bara strunta i det, och bara ta reda på vad som gör en glad.Det borde ju räcka ganska långt.Japp du satte i gång i min hjärna.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson