Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en längtan...

 

semesterplaner som ger oss energi till kropp och själ
hör samman med en vårlängtan ut i naturen
en längtan som ser guldglans i betesängarnas grönska
och som fångar vågornas skvalp när ljudet fortplantas till oss
som av den fria sikten får en ökad och värmande frihetskänsla
när vi tillsammans finner naturens helande efter en instängd vinter 

 

(c) tk.  




Fri vers av thyra
Läst 417 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-23 17:16



Bookmark and Share


  Clam VIP
Ja, att lyfta blicken igen och se framåt, utåt! Vintern är en tid för reflektion och slutenhet. Nu brister våra knoppar igen och solens starka ljus nästan förblindar en...
2013-03-03

  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2013-02-24

  Ninananonia VIP
Väldigt bra...
2013-02-23

  Christine Sabel
Rykande energi i dessa rader, känner igen känslan!
2013-02-23

  LenaJohansson VIP
sommarkänsla
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra