Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland önskar jag...


att mitt ego var så stort

att det fyllde rummet

och den tomhet inom mig



att den fick ångesten

att drunkna



och jag aldrig mer

behövde någon annan




Fri vers (Fri form) av //Nikita
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-24 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

//Nikita