Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Javisst Kvist!




Igelkotten -




sticker ut






















Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-02-24 11:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh...kort härlig...men så fin...ler o får en bild i huvudet
2013-02-28

    ej medlem längre
Ytterst rolig!
2013-02-25

    ej medlem längre
Så befriande att få skratta åt en text. Tack Lena!
2013-02-24

    ej medlem längre
Charmigt och härligt!
2013-02-24

    ej medlem längre
Cool titel. Inte varje dag någon kommer på något sådant originellt.
2013-02-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
letar han efter tussilagor, slidkransar och snödroppe? ge honom en morot (Tack Lena för fint skratt)
2013-02-24

  Lars Hedlin
Nyfiken ...och äventyrslysten ;)
2013-02-24

    lenakarin
Tack för det skrattet du gav mig! Genialiskt enkelt!
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP