Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringsfärd

vi vandrar
åt fel håll
frågar efter vägen
och klandrar
beskrivningen vi får
jag spatserar trägen
när vi destinationen fann
fick vi äntligen sätta oss till ro
för att skåda varann
i all evighet vill jag tro




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-24 16:04



Bookmark and Share


  Gudinnan VIP
så vackert skrivet.Tack.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling