Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I år också

Under vita snön
bidar sippornas armé
Den segrar alltid




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-25 14:24



Bookmark and Share


  Nitram P
Fantastiskt välfunnet!
2013-03-03

  lisa"puzzle"svensson
underbart!
2013-02-26

  Maria T
Fin haiku för sippornas
seger
2013-02-25

  Bibbi VIP
Så fint fångat.
2013-02-25

  Heikki Hellman
Jag hör redan dem knacka under skaren!
2013-02-25

  walborg
Sippornas segrande armé! Vilket härligt uttryck för växtkraft och seger!
2013-02-25

  Jaseph

Skogen förblir vit
i vårens märkliga tid.

Tröst för vintervän.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Annika J