Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ässjan




Det finns en feber har jag hört
Den härjar sinnen som rör sig fritt
Finner du kunskap så bit ihop
Vid upplysning se åt ett annat håll


Så evig och iskall är rymden
Som om natten sänkes till mark
Se eld som flämtar i fjärran
Som en tunga ur tomhetens gap


Vad som trubbats av i tövan
Blivit slött i väntan på strid
Åter ska hammarslag runga
Smida de vapen vi gömmer om dan




Bunden vers av Sundin
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-25 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin