Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bye bye love



jag vill inte göra det lätt för dig
men jag hade kunnat säga det direkt
det kommer inte funka
den här gången heller
det hinner ikapp dig
detet du vet
det där du slåss mot hela tiden och som du trott försvunnit, men nej du är fast du kommer aldrig komma lös
inte vad du ville höra? det fattar jag väl men som pappa säger
sanningen är jävlig att höra men... upp som en sol och ner som en
jävla pannakaka gång på gång på gång, smetig och ogräddad
precis som du inte vill ha den inte utan hallonsylt åtminstone
sån är du, det lönar sig ljuga don't You think
du snärjer in dig och vet inte hur du ska komma ut
fångad i ditt eget fucking jävla mind
master my ass
inte ens då det begav sig gick du segrande ur matchen
född looser alltid looser
funkar inte ens att tycka synd om dig längre
än mindre tycka synd om dig själv
fast du har inget själv
självet är gone passé au revoir goodbye happiness
hello loneliness




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-25 22:54



Bookmark and Share


    Snölejon
Vad hemskt :( Väck oss gud!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP