Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du undrar

Du är kärlek
Du är skönhet i en ful ful värld
Du är mitt dunbolster på en hård klipphäll
min fasta punkt
min egen stol
i hela havet stormar

Jag behöver dig
Min själ behöver dig
Du är inte barnen
Du är inte arbetet
Du är inte mer pengar i plånboken
Det finns inga hållhakar
som tvingar oss samman
Du är min glädje i sorgen
min värme i kylan
min förälskelse
trots motgångar

Du är även frihet
mina vilda drömmar
mitt hopp om en livgivande tillvaro
Du är möjligheterna
äventyren
den öppna dörren
till ett annat liv
för oss tillsammans
För du vill inte stanna i mörkret
där jag sitter fastkletad och sprattlande
som en fluga på en klisterremsa
Du hjälper mig loss
varsamt
och tröstar mig när jag gråter

Du vill mig alltid väl
och
jag älskar dig så mycket




Fri vers av Bellissima
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-22 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima