Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vatten

Livmoders inre
Livet börjar i vatten
Håller på att bli glömd,
kvarhållen, ofödd
Ej utsläppt i ljus
Objuden på luft

Kan ej bryta is


Kan ej fånga ånga




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2015-08-12 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP