Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplockad Kärlek



Ett hjärtat ha skymtats till när snön har börjat
töat bort. Det är kristall blått och torrt smutsigt.
Blodiga händer plockar upp det smeker det med passion.
Planterade hjärtat i sitt hem viskar god natt sagor natt efter natt.

Nio månader senare en kropp och ett oförglömligt leende har kommit till.
Känslor och ord till kommer

Inget är någon dans på rosor för någon ville elda upp rosorna.

Avundsjukan jagade deras kärlek man ville ha allt dom hade.
Svartsjukan spottade på honom för han var inte värd henne.
Babylonsjukan kastade först ute henne för hon var annorlunda sedan han med.


Dom vart upplockade av regnbågen och fick leva i det fria.




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-26 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH