Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen värmer nu


solreflektion

 

fönsterbrädan trippar 

vattenhål i snötäcke

- solsplitter




Bunden vers (Haiku) av sol
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-02-22 19:23



Bookmark and Share


  mjuk
I förmiddags var denna dikt mitt i prick.Sååå bra beskrivet.Toppen tycker jag :)
2006-02-26

  Daniel_78 VIP
läste denna igår,
var lite förbryllad av
' fönsterbrädan trippar '
du menar dripp dropp trippar eller?
ISÅFALL mmmums
2006-02-24

  leopardia
igen; titeln är ju klockren!
2006-02-22

    Porslinsdockan
lite söt dikt som värmer lite i kylan!
2006-02-22

  Propella
Jag blir alldeles kollrig av den här!
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol